ČETVRTI SIN ĆE MALO "SAČEKATI!" Bogdana i Veljko idu na pauzu, Ražnatović saopštio konačnu odluku!

Autor:

Zabava

20.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni šokantni detalji iz privatnog života Veljka Ražnatovića!

ČETVRTI SIN ĆE MALO "SAČEKATI!" Bogdana i Veljko idu na pauzu, Ražnatović saopštio konačnu odluku!

Foto: instagram.com

Veljko Ražnatović

Bokser Veljko Ražnatović, sin folk zvezde Cece Ražnatović, retko govori o svom privatnom životu, ali nedavno je napravio presedan gostujući u jednom podkastu. Tom prilikom otkrio je brojne intimne detalje, ali se takođe dotakao i očinstva i odnosa sa majkom.

Kako je otkrio, Veljko redovno posećuje svoju majku kada god se zatekne u Beogradu. "Kad god imam neke obaveze u Beogradu, ja svratim do moje majke. Mamice moje male," izjavio je Veljko, otkrivajući da je veoma blizak sa svojom majkom i da joj često pruža podršku. Pored toga, Veljko je podelio detalje o ulozi svoje majke kao bake

- Nije joj prvi put, odlično se snalazi ona u tome - istakao je Ražnatović, a onda je spomenuo i još jedno, četvrto dete.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić, Republika

Veljko i Bogdana Ražnatović

 

Jedna od zanimljivih informacija koju je Veljko otkrio jeste da je treće dete došlo "totalno neplanirano". Ova iskrenost i otvorenost o privatnim temama iznenadila je mnoge, budući da Veljko retko govori o svojoj porodičnoj situaciji.

- Sad ću malo da pauziram... I ovaj treći je došao totalno neplanirano - naveo je Veljko.

Inače, Veljko smatra da bi bio mnogo poznatiji u sportu da nije sin muzičke dive Svetlane Cece Ražnatović.

- Mislim da bih bio priznatiji kao bokser da nisam sin poznatih roditelja. Svi se čude kako se jedan Veljko Ražnatović odlučio za taj "pseći" život. Ovo je kerovski život, pitbulovski... Ljudi misle: "Ako si Cecin sin, moraš da budeš pič***ina", ali odavno sam to prevazišao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading