ACO PEJOVIĆ STIGAO NA PROMOCIJU U BESNOM PORŠEU: Svima pale vilice kad su ugledali pevača u autu vrednom 150.000 evra! (VIDEO)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

20.05.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pejović nikog nije ostavio ravnodušnim!

Popularni pevač Aco Pejović je danas u jednom luksuznom prestoničkom hotelu organizovao promociju svog novog albuma, koji nosi naziv "Hotel tuge". Pejović je oduševio sve prisutne kad je na promociju stigao u luksuznom automobilu marke "porše", čija se vrednost procenjuje na 150.000 evra.

Svi su prokomentarisali kako se pevač vratio sa stilom i da je spreman da svojoj publici pruži nezaboravan muzički doživljaj. 

Na novom Acinom albumu nalazi se čak 12 pesama, od kojih je jedna duet sa Editom Aradinović. Najslušanija pesma je "Soba 501", koja je za sedam dana skupila preko 1.5 miliona pregleda na platformi Jutjub.

Republika

Foto: Republika

Aco Pejović na promociji

Inače, pevač je prošlog meseca napravio pravio spektakl u Dubaiju, gde je proslavio svoj 52. rođendan na svom koncertu. Aco je stigao u Dubai nekoliko dana pre koncerta, izbegavši zatvaranje aerodroma i kolaps grada usled nevremena. Njegovi muzičari su takođe imali problema sa putovanjem, ali su na kraju uspeli da stignu i održe sjajan nastup.

- Aco je u Dubai došao nekoliko dana ranije i izbegao je zatvaranje aerodroma i potpuni kolaps grada koji je nastupio zbog nevremena. Njegovi muzičari nisu mogli da dolete direktnim letom iz Beograda, pa su išli preko Barselone i Abu Dabija. I to ne bi bilo strašno da im instrumenti, miksete i ostale neophodne stvari za nastup nisu ostale u Barseloni - ispričao je tada izvor za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading