ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE BILA SVEDOK NASILJA U PORODIČNOJ KUĆI: Vrištala sam, plakala, dolazila je POLICIJA!

Autor:

Zabava

20.05.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvorila dušu o teškom odrastanju!

ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE BILA SVEDOK NASILJA U PORODIČNOJ KUĆI: Vrištala sam, plakala, dolazila je POLICIJA!

Foto: Printscreen/Youtube

Pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, nedavno je šokirala javnost kad je ispričala svoju životnu priču. Kako je navela, Goca ju je kao tromesečnu bebu ostavila kod bake Radmile kako bi otišla u veći grad da gradi karijeru, a baka ju je othranila. Jelena je sada ispričala i da je bila svedok nasilja u kući bake i deke.

- Mamim tata mnogo je pio alkohol, mene nikada nije maltretirao, ali jeste baku, umeo je da je udari, ja sam bila prisutna kada se dešavalo to nasilje. Imam traume i danas od toga, sećam se da sam tada vrištala i plakala. Dolazila je policija, pa odvede dedu, ma bilo je svega. Ne krivim mamu, ona je mene tada ostavila u sigurnim rukama kod bake. Bio je period kada nisam razgovarala sa mamom, nekih sedam meseci, ja sam nju nešto tada naljutila. Sada imamo dobar odnos - ispričala je Jelena za domaće medije.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Vučković

Jelena je sve dotakla svojim priznanjem.

- Bilo je trenutaka kada sam sebi govorila: "Ja nemam roditelje, imam samo baku"... Dosta sam se pokrivala i po glavi, imala sam strahove strašne. Preznojavala sam se. Mislila da je neko u prostoriji, to su sve neke traume. Nažalost, sada mi se sve vraća. Bilo je teško. Baka mi je birsala suze, tetka isto.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Glamur Happy tv

Goca Božinovska

Inače, ranije se oglasila Goca, koja tvrdi da njena ćerka nije rekla istinu.

- Trenutno sam u gostima na slavi. Nije istina, Jelena je samo emotivna i prisetila se detinjstva i bake, to je normalno. Baku je mnogo volela. Ne, nije istina. Hvala vam najlepše - ljubazno je rekla pevačica za Kurir i čestitala praznike.

Pre nje se oglasio i otac Jelene Vučković, Rade, koji je potvrdio priču svoje naslednice.

- Gledao sam snimak i sve je nekako dirljivo. Istina je sve što je ispričala. To je u početku bilo, posle se sve stabilizovalo. Nju je pogodila ta tema, pa je zato tako reagovala - rekao je Rade za Telegraf.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading