NIKOLINA PIŠEK ŠOKIRALA SNIMKOM IZ KUPATILA! RUPA NASRED PLAFONA, evo šta svi komentarišu na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo na svetlarniku je ptica, sleti mi svako jutro...

NIKOLINA PIŠEK ŠOKIRALA SNIMKOM IZ KUPATILA! RUPA NASRED PLAFONA, evo šta svi komentarišu na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: instagram.com/

Nikolina Pišek

Voditeljka Nikolina Pišek već neko vreme na društvenim mrežama pokazuje kako izgleda njena vila koju sređuje i dekoriše po svojim merilima, a sada je mnoge ostavilo bez teksta kupatilo! Naime, Nikolina je rešila da na plafonu ima otvor kako bi dnevna svetlost i pogled na nebo bio u svakom trenutku dostupan, pa je sada tako pokazala i da joj jedna ptica stalno sleće na taj deo vile. Ona je ponosna na pogled koji je uspela da otvori u kupatilu, pa je napisala da je vredno svake kapi znoja.

Foto: Instagram printsceen

Kupatilo u kući Nikoline Pišek

 

- Ovo na svetlarniku je ptica, sleti mi svako jutro... Ako to ne vredi svake kapi znoja uložene u ovo, ja ne znam šta vredi - napisala je Nikolina na Instagramu, pa zasigurno i pobrala brojne simpatije fanova, koji su komentarisali da prostor izgleda nesvakidašnje.

- Ima da se uvalim u ovu kadu prvi put. 

Republika

Foto: instagram.com/

Nikolina Pišek

 

Inače, dosta se polemiše u poslednje vreme o odnosu Nikoline i njenog bivšeg svekra Miše Grofa. Miša je rekao da je čekao da Nikolina dođe u njegov dom, ali se ona nikada nije pojavila.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek i Miša Grof

 

Sedeo sam do sada kod kuće i čekao sam da mi dođe snaja iz Zagreba, ali izgled da ima puno obaveza. Nije nikad bila, dve godine nije bila, kako je ne bih primio, pobogu? Ona najavljuje dolazak, ali je nema. Baš mi je žao, žao mi je zbog deteta. Šta znam zašto radi, to se ne zna. Uvek je dobrodošla. Nije bila ispred vrata, bili su neki novinari, notari. Ne znam šta traže izvršitelji. To je cela zgrada moja, mojih roditelja. Ona tvrdi da treba da uzme antikvitete, a to je od mojih roditelja. Moj otac je to skupljao, moj deda - objašnjavao je Miša za "Blic". 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading