JK OTKRILA KO JE ZLOSTAVLJAO NJENOG PSA: Šokirala javnost kad je rekla da su mu TOKOM SUROVE IGRE odsekli obe prednje šape, rep i uvo (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je novom ljubimcu dala ime Alfa i učinila sve da mu ostatak života bude dobar.

JK OTKRILA KO JE ZLOSTAVLJAO NJENOG PSA: Šokirala javnost kad je rekla da su mu TOKOM SUROVE IGRE odsekli obe prednje šape, rep i uvo (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić


Pop pevačica Jelena Karleuša, poznata po svojoj ljubavi prema životinjama, nedavno je udomila još jednog psa sa posebnim potrebama, koji je pretrpeo surove povrede.

Ovaj gest humanosti nije nov za Jelenu, koja je nekoliko meseci ranije udomila i štene iz istog legla. Sada se pobrinula da oba psa budu zbrinuta i da imaju sve što im je potrebno za srećan i udoban život.


Novom članu porodice, psu kome su odsečene prednje šape, uvo i rep, Jelena je dala ime Alfa. Otkrila je javnosti da je saznala identitet osoba koje su zverski izmučile njenog ljubimca, te šokirala mnoge informacijom da su psa zlostavljala deca.

 

 

Pevačica je istakla da čini sve što je u njenoj moći da Alfa i njen drugi pas imaju kvalitetan i srećan život, te da zaborave na traume koje su preživeli.


- Lečim i činim sve da im ostatak života bude dobar, da žive mnogo bolje od onih ljudi koji su im to zlo učinili. Npr. moja velika ljubav je moj pas Alfa, kome je neko, ja imam saznanja ko je to i mislim da bi to bilo šokantno za javnost i mogu da kažem da uopšte nije odrasla osoba u pitanju... To je bilo surovo igranje dece, najverovatnije je to. Alfa, kome je neko znači odsekao obe prednje šape, rep i uvo... On je sada glavni princ, beba u kući, i uživa u životu stvarno predivno. On je zaboravio sve što mu se desilo, sigurna sam - rekla je Jelena na Prvoj televiziji.

Jelena Karleuša je još jednom pokazala svoju veliku ljubav prema životinjama i posvećenost njihovoj dobrobiti. Njen primer hrabrosti i saosećajnosti inspiriše mnoge ljude da se angažuju u zaštiti i brizi o napuštenim i zlostavljanim životinjama.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading