MILJANI I VLADIMIRU ODUZETI KOSTU! Zahtev roditelja pobijene dece! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklanjamo SUPER ENIGMU!

Autor:

Vesti

18.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

MILJANI I VLADIMIRU ODUZETI KOSTU! Zahtev roditelja pobijene dece! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklanjamo SUPER ENIGMU!

Foto: Privatna arhiva, Printscreen/YouTube, Instagram, twitter

Kosta sa majkom i ocem

Srpski telegraf u izdanju za subotu 18. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča, plus vam poklanja dodatak Super Engima.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

ĐILASOV KUM REKETIRAO POZNATOG MENADŽERA: Tražio mu 40.000 evra da ne objavi snimak

Igor Velimirović, kum lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, osuđen je na 10 meseci kućnog zatvora zbog reketiranja košarkaškog menadžera Miška Ražnatovića, saznaje Srpski telegraf. Presuda Višeg suda je usledila posle nagodbe optuženog i Višeg javnog tužilaštva.

SVI UZ VUČIĆA: Nema nazad, iza je Srbija!

Rezolucija o Srebrenici, kojoj je glavni cilj da se srpski narod proglasi genocidnim i ukine Republika Srpska, samo je karika u lancu prevara čiji je početak u Hagu iskovao predsednik suda Teodor Meron, inače, po dokumentima objavljenim u Vikiliksu, saradnik CIA i američke diplomatije. U ovoj podlosti Meron je išao toliko daleko da je prestarelog, bolesnog i dezorijentisanog sudiju Mehmeta Gineja na silu ugurao u veće koje je potvrdilo presudu generalu Radoslavu Krstiću, gde je prvi put navedeno da se u Srebrenici desio genocid.

PAJTIĆ: Opozicija bi streljala da je na vlasti!

Da su predstavnici opozicionih stranaka, kojim slučajem, na vlasti, ne bi izgleda dopuštali čak ni slobodu mišljenja, odnosno primenjivali bi radikalne metode zbog različitosti i streljali sve one koji misle drugačije od njih. Ovo nije stav nekog njihovog ljutog političkog protivnika, već naprotiv, nekog ko ih najbolje poznaje, jednog od njih - Bojana Pajtića, nekadašnjeg šefa demokrata i bivšeg vojvođanskog premijera.
To je izbilo na videlo u prepisci između Pajtića i političkog analitičara Đorđa Vukadinovića. Naime, diskusiju je započeo Vukadinović, koji je izrazio svoj stav da bi trebalo razmisliti da li postoje uslovi za održavanje izbora 2. juna.

ZAHTEV RODITELJA POBIJENE DECE: Miljani i Vladimiru uzeti Kostu!

U parničnom postupku koji vodi porodica Adriane Dukić, ubijene u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar", advokat porodice Dukić juče je šokirala sve u sudnici Višeg suda. Ona je rekla da dečak monstrum Kosta Kecmanović treba da bude oduzet od roditelja Miljane i Vladimira!
Punomoćnik porodice Dukić Snežana Dunjić objasnila je da je Miljani Kecmanović zabranjeno da posećuje sina, dok je njen suprug u pritvoru, te da ne obavljaju roditeljsku dužnost, zbog čega je logično da bar delimično budu lišeni roditeljskog prava.

ŠOK-OBRT! Toni ne da razvod Dragani!

Prvi put otkako je folk zvezda Dragana Mirković objavila da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića oglasio se i on, te kratkom izjavom napravio pometnju u okruženju još uvek zvanične supruge, budući da tvrdi da je Dragana nasela na izmišljotine koje joj plasiraju osobe iz bliskog okruženja, a ona ih sluša i veruju sve što joj kažu. Toni je, poprilično izrevoltiran, spomenuo i pripadnike LGBT populacije, te tako ostavio sve u čudu.

 

 

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 18. maj 2024. godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ja

18.05.2024 18:12

Nikad nisu ni smeli imati decu...