ŽENO, IMAŠ LI TI BAR MALO DUŠE? Miljana lagala pred roditeljima pobijene dece! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

16.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

ŽENO, IMAŠ LI TI BAR MALO DUŠE? Miljana lagala pred roditeljima pobijene dece! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen

miljana kecmanović

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak 16. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:


ATENTAT: NAPADAČ PUCAO IZ PIŠTOLJA, POPULARNOM POLITIČARU LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT! IZREŠETAN SLOVAČKI PREMIJER ROBERT FICO!

Robert Fico (59), premijer Slovačke, članice NATO i EU koja nije priznala takozvanu državu Kosovo, i veliki prijatelj Srbije, ranjen je u atentatu u gradu Handlova. On je prebačen helikopterom na operaciju, a zvaničnici njegove stranke navode da su povrede opasne po život i do zaključenja ovog broja nije bio poznat ishod operacije.

 

SVE DA STANE 23. MAJA U 16 ČASOVA, KADA SE BUDE GLASALO U NJUJORKU! SVI KAO JEDAN UZ VUČIĆA! 

Svi kao jedan. Svi uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ujedinjeni u borbi protiv demonizacije srpskog naroda. Sad ili nikad!

 

NOVA SMRT U ZLOTU! UMRLA I MAJKA UBICE MALE DANKE!

Majka Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, Svetlana Dragijević preminula je juče. Kako saznaje Srpski telegraf, ona je umrla u kući komšija familije Todorović, kod kojih je bila na kafi. Iznenada joj je pozlilo.

 

ŽENO, IMAŠ LI TI BAR MALO DUŠE? Miljana lagala pred roditeljima pobijene dece!

 

U nastavku suđenja za masovno ubistvo u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' koje je izvršio maloletni Kosta Kecmanović u Višem sudu saslušana je njegova majka Miljana Kecmanović. Ona je izazvala buru u sudnici besramno negirajući krivicu, uz tvrdnju da je njena porodica "skladna". Njeni branioci pokušali su da prebace krivicu za zločin na instruktore streljane u kojoj je monstrum vežbao pucanje!

MILJKOVIĆ SE NIČEG NE SEĆA! MARKO: NEMAM POJMA DA SAM DIVLJAO!

Suprug pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani Marko Miljković saslušan je juče u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, nakon što je u noći 13. maja priveden pod optužbom za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, a kako smo saznali, pritvor za Marka je odbijen, zbog čega je pušten na slobodu.

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 16. maj 2024.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading