U OVOM DELU IRANA DOGODIO SE INCIDENT SA HELIKOPTEROM PREDSEDNIKA EBRAHIMA RAISIJA: Cela nacija na nogama!

Autor:

Svet

19.05.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvaničnici su uspeli da stupe u kontakt sa saputnicima predsednika Raisija, ali da su loši vremenski uslovi ometali komunikaciju

U OVOM DELU IRANA DOGODIO SE INCIDENT SA HELIKOPTEROM PREDSEDNIKA EBRAHIMA RAISIJA: Cela nacija na nogama!

Foto: Tanjug/AP/Vahid Salemi, Printscreen/Google earth

U regiji Istočni Azerbejdžan, tačnije u šumi Dizmar, odigrao se helikopterski incident u kojem je iranski predsednik Ebrahim Raisi bio uključen.

Prema izveštajima, helikopter u kojem se nalazio predsednik grubo je prizemljio, što je izazvalo značajnu pažnju i reakciju hitnih službi.

Foto: Tanjug/AP

Ebrahim Raisi

 

Kontradiktorne informacije i loši vremenski uslovi

Iranski mediji su preneli kontradiktorne informacije o ovom događaju, dok je zvanična potvrda bila nedostupna. Ministar unutrašnjih poslova, Ahmad Vahidi, izjavio je da su zvaničnici uspeli da stupe u kontakt sa saputnicima predsednika Raisija, ali da su loši vremenski uslovi ometali komunikaciju.

Spasioci su se suočili sa izazovima zbog jake kiše, magle i vetra dok su pokušavali da dođu do mesta nesreće, što je dodatno otežalo situaciju.

Foto: Tanjug/AP

Ebrahim Raisi

 

Poseta Azerbejdžanu i svečano otvaranje brane

Pre incidenta, Ebrahim Raisi je posetio Azerbejdžan gde je zajedno sa azerbejdžanskim predsednikom Ilhamom Alijevom svečano otvorio branu.

Nakon ove posete, helikopterom se uputio ka Istočnom Azerbejdžanu gde se dogodio pomenuti incident.

Reakcija javnosti i dalji razvoj situacije

Ovaj događaj je izazvao znatiželju i zabrinutost javnosti, budući da se još uvek čekaju zvanične informacije o tačnoj lokaciji i okolnostima incidenta.

Hitne službe su poslate na mesto događaja, dok se očekuje dalji razvoj situacije i potvrda detalja o ovom neobičnom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading