OBEĆAVAO DETETU DA ĆE SE RAZVESTI I NJU OŽENITI! Otkrveno gde se nalazi tinejdžerka zbog koje se Albanka sa TROJE dece bacila u Bojanu! ZBOG TEŠKOG STANJA I GODINA IZMEŠTENA IZ PORODICE!

Autor:

Svet

14.05.2024

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka je istakla da tinejdžerka, ljubavnica muža žene koja je izvšila samoubistvo, još nije ispitana od strane policije zbog teškog psihološkog stanja u kom se nalaz.

OBEĆAVAO DETETU DA ĆE SE RAZVESTI I NJU OŽENITI! Otkrveno gde se nalazi tinejdžerka zbog koje se Albanka sa TROJE dece bacila u Bojanu! ZBOG TEŠKOG STANJA I GODINA IZMEŠTENA IZ PORODICE!

Foto: Facebook/Printscreen

Albanska novinarka Anila Hodža je otkrila nove detalje o tragediji koja je potresla Skadar, gde se 39-godišnja žena Alma Arazi sa troje dece bacila u reku Bojanu zbog izdaje i nasilja u porodici od strane supruga. Hodža je istakla da su se u slučaju pojavile nove informacije koje bace svetlo na tragični događaj.

Novinarka je istakla da tinejdžerka, ljubavnica muža žene koja je izvšila samoubistvo, još nije ispitana od strane policije zbog teškog psihološkog stanja u kom se nalazi nakon tragičnog događaja. Hodža je rekla da je ona smeštena u Ženski centar i prenela reči devojke da nikada nije upoznala ženu i da joj je ljubavnik rekao da će se razvesti i da će se venčati sa njom.

- Trenutno, tinejdžerka se nalazi u ženskom centru zbog tretmana koji dobija. Još nije odlučeno da li će biti ispitana u tužilaštvu ili da li će tužilac otići u ženski centar - dodala je Hodža, koja je otkrila i da će osumnjičen, osumnjičen za nasilje u porodici i podstrekivanje žene na samoubistvo, ponovo biti ispitivan.

Hodža je rekla da se Alma i njen muž Ergis Arazi mesec dana nisu slagali, te dok je ona nedavno napustila kuću, on je spalio sve njene stvari.

Prema rečima novinarke Hodže, Ergis je izbrisao sve komunikacije koje je imao s Almom tokom poslednjeg meseca sa svog telefona.

Novinarka Anila Hodža takođe je rekla da je Ergis poslao poruku supruzi svog brata u kojoj ju je pitao zašto mu nije rekla da ga je Alma videla sa devojkom.

- Ergis je spalio Almine stvari nakon što je ona napustila kuću, što je takođe dokazano od strane tužilaštva. Svaki put kad bi Ergis izlazio iz stana, blokirao bi Almu. Poslao je poruku ženi svog brata pitajući je "zašto mi nisi rekla da si me videla". Ne samo što je ona ispitana u tužilaštvu, već i Almin otac, sestra i brat.

Bonus video

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading