SKANDALOZNO: Atraktivna teniserka uhvaćena u pljački!

Autor:

Sport

20.05.2024

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno.

SKANDALOZNO: Atraktivna teniserka uhvaćena u pljački!

Foto: www.profimedia.rs

Italijanska teniserka Kamila Đorđi, nekada 26. teniserka sveta, optužena je za pljačku vile u kojoj je boravila pre bega preko Bare. Vlasnik vile iz okoline Firence tvrdi da je Kamila sa porodicom pobegla ne plativši polugodišnju rentu i ukrala polovinu nameštaja, uključujući persijske tepihe i antikvarni sto težak pola tone. Ukupna šteta se procenjuje na iznos od 50 do 100 hiljada evra.

Vlasnik vile je izneo optužbe protiv Kamile, navodeći da je čak pisao njenom ocu tražeći obeštećenje. Istakao je da je ovo bio ružan odnos prema osobi koja je pretrpela finansijski i emotivan gubitak, te da su ukradeni predmeti deo njegovog i majčinog života. Otkrio je da su komšije upozorile da su kamioni došli po nameštaj, ali da kada je stigao nije bilo nikoga, a kuća je bila poluprazna.

Nakon optužbi, oglasio se Kamilin advokat, ali sama teniserka nije davala izjave. U zvaničnom saopštenju navedeno je da je kraj njenog teniskog puta bio zbog zamora od tenisa, a ne zbog istrage, te da je bila potrebna pauza da razmisli o svom životu posle tenisa. Takođe, najavljeno je da će se uskoro vratiti u Italiju kako bi objasnila sve oko ove situacije.

Iz okoline njenog tima stigla je poruka da Kamila ne želi da izbegne odgovornost za optužbe koje su iznete na njen račun. Naglašeno je da je odlazak iz vile bio posledica porodičnih problema, te da se planira povratak u Italiju radi razjašnjenja cele situacije. Kamila Đorđi je bila 26. teniserka sveta i zaradila je više od šest miliona evra u karijeri, ali sada je suočena sa optužbama za pljačku vile u Italiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading