ĐOKOVIĆEV POTEZ IZNENADIO TENISKU LEGENDU! "Šokiran sam zbog Novaka"!

Autor:

Sport

20.05.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije očekivao od srpskog asa.

ĐOKOVIĆEV POTEZ IZNENADIO TENISKU LEGENDU! "Šokiran sam zbog Novaka"!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković iznenadio je mnoge odlukom da učestvuje na turniru u Ženevi.

Iako je već počelo takmičenje, Nole se tek očekuje u zemlji "čokolade, sireva i satova", nakon što je u nedelju veče prisustvovao derbiju AdmiralBet ABA lige između Partizana i Crvene zvezde.

Ove sezone najuspešniji igrač u istoriji "belog sporta" nije uspeo da ostvari zapažene rezultate, što je rezultiralo njegovom odlukom da se prijavi za turnir u Ženevi iz serije 250. Do sada nije osvojio nijednu titulu, a broj odigranih mečeva je minimalan. Porazi u polufinalu Australijan opena, 3. kolu Indijan Velsa, polufinalu Monte Karla i 3. kolu Rima dodatno su doprineli odluci da se takmiči u drugom po veličini švajcarskom gradu.

Foto: Tanjug/AP

Endi Rodik

Bivši američki teniser Endi Rodik izrazio je iznenađenje i čuđenje zbog Đokovićeve odluke da se oproba u Ženevi. Ipak, istakao je da su treninzi i mečevi dva različita sveta te da je ovo pravi potez za srpskog tenisera, koji će imati priliku da radi na poboljšanju forme pred Rolan Garos.

- Dopada mi se taj potez, a takođe sam i šokiran. Čudno je jer je bio tako samouveren igrajući najveće turnire na svetu bez neke pripreme. Stekao je naviku i bio je uspešan u tome u poslednje tri ili četiri godine. To pokazuje da su mečevi potrebni čak i najboljem svih vremena - rekao je Rodik.

Titulu u Ženevi brani ovogodišnji finalista Rima, Čileanac Nikolas Džeri, koji je u prošlogodišnjem meču za trofej savladao Bugarina Grigora Dimitrova rezultatom 2:0 (po setovima 7:6 (7-1), 6:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading