NIJE ĐOKOVIĆ JEDINI! ISPAO VELIKI FAVORIT U RIMU: Izbacio ga 109. na svetu!

Autor:

Sport

13.05.2024

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacija u Italiji!

NIJE ĐOKOVIĆ JEDINI! ISPAO VELIKI FAVORIT U RIMU: Izbacio ga 109. na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Miler - Senzacija u Rimu

Aleksandar Miler je senzacija Mastersa u Rimu! Pobedio je Andreja Rubljova sa 2:1 u setovima (3:6, 6:3, 6:2). Iako je Rus nedavno osvojio Masters u Madridu, problemi sa zdravljem su ga pratili tokom ovog turnira i skupo koštali.

Pobeda posle preokreta

Prvi set je pripao Rubljovu, ali je Miler uspeo da se vrati u igru. Ključni trenutak meča desio se u drugom setu, kada je Miler uspeo da preokrene situaciju i stavi Rubljova pod pritisak. Sa duplim brejkom u trećem setu, Francuz je overio svoju pobedu.

Zdravstveni problemi i impresivan uspeh


Posebno impresivno je što je Miler, 109. reket sveta, uspeo da pobedi Rubljova, iako je poslednjih nedelja imao zdravstvene probleme. Boluje od hronične bolesti creva, u više navrata je razmišljao da napusti tenis, ali ga očigledno zdravstveni problemi nisu sprečili da ostvari jedan od najvećih rezultata u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Suosret sa Napolitanom ili Đarijem

U narednoj rundi, Miler će se suočiti sa pobednikom duela između Stefana Napolitana i Nikolasa Đarija.

Aleksandar Miler je definitivno ostvario nešto što se retko viđa - pobediti vrhunskog tenisera kao što je Rubljov, i to u trenutku kada sam ima zdravstvene probleme, zaista je retka pojava u svetu tenisa. Sledi nam još uzbuđenja u Rimu, gde ćemo sa nestrpljenjem pratiti Milerov dalji napredak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading