PARTIZAN PRAVI BRUTALAN TIM: Stižu SLOVENAC I MAKEDONAC za narednu sezonu!

Autor:

Sport

17.05.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambiciozan plan.

PARTIZAN PRAVI BRUTALAN TIM: Stižu SLOVENAC I MAKEDONAC za narednu sezonu!

Foto: Starsport

Rukometaši Partizana se pripremaju za narednu sezonu, iako se trenutno fokusiraju na utakmicu za utešno treće mesto u domaćem prvenstvu. Klub je odlučio da pojača svoje redove, a jedno od značajnih pojačanja biće organizator igre Marko Kotar iz Slovenj Gradeca, bivši juniorski reprezentativac Slovenije.

Pored Kotara, na meti Partizana su i makedonsko levo krilo Bojan Madžovski, koji je prethodno igrao za Lovćen, kao i srpski reprezentativac Milan Jovanović, koji je takođe interesantan Vojvodini. Ova pojačanja ukazuju na ambicije Partizana da osnaži svoj tim iskusnim igračima iz regiona.

Pored pojačanja iz inostranstva, crno-beli su blizu dogovora sa domaćim talentima poput Marka Vasića, Nikole Crnoglavca i Nemanje Ratkovića. Ovo pokazuje da Partizan želi da kombinuje iskustvo sa mladošću kako bi postigao balans u timu.

Jedna od velikih želja Partizana je angažovanje talentovanog golmana Nikole Zorića, koji trenutno brani za Benfiku. Ovo ukazuje na ambiciju kluba da osnaži svoju odbranu i postigne stabilnost na golu.

Partizan je ove sezone ostvario značajan uspeh osvajanjem Kupa Srbije, pobedivši u finalu ekipu Vojvodine usred Novog Sada. Ovaj uspeh daje dodatni podstrek klubu da postavi visoke ciljeve za narednu sezonu.

Klub iz Humske 1 ozbiljno radi na formiranju tima koji će imati najviše ciljeve u narednoj sezoni, a navijači sa nestrpljenjem očekuju nove izazove i uspehe njihovog omiljenog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading