ŽOC ODLUČIO: Evo da li Naneli igra protiv Zvezde!

Autor:

Sport

19.05.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac odstranjen iz tima.

ŽOC ODLUČIO: Evo da li Naneli igra protiv Zvezde!

Foto: Starsport

Danas je došlo do incidenta u hodnicima Arene pred treći meč finala AdmiralBet ABA lige, kada je Džejms Naneli udario Stefana Lazarevića, što je izazvalo veliku buru u javnosti. Naneli je nakon ovog incidenta bio u urgentnom centru gde mu je ukazana pomoć, dok je Lazarević pretrpeo napad i bio primljen u bolnicu radi pregleda.

Sukob između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića izazvao je uzbuđenje među navijačima i ljubiteljima košarke. Ovo neobično dešavanje izazvalo je veliku pažnju javnosti, a reakcije su bile podeljene.

Nakon incidenta, Naneli je proveo dva sata u policiji na Novom Beogradu u pratnji tim menadžera i advokata. Iznenadno pojavljivanje na parketu dvorane, spremnog da zaigra, izazvalo je iznenađenje, ali prema nezvaničnim informacijama, u poslednjem momentu je odlučeno da Naneli ipak ne zaigra.

Kao posledica ovog incidenta, Željko Obradović je odlučio da Džejmsa Nanelija ostavi van tima. Ovo je izazvalo mnogo spekulacija o daljem toku događaja i mogućim posledicama po sam tim. Večerašnja utakmica biće sigurno sa puno tenzija, a navijači neće ostati imuni na ova događanja, pa će verovatno mere bezbodnosti biti podignuti na najviše mogućem nivotu. Nažalost ovaj nemili događaj stavio je košarku u drugi plan, ali se nadamo da će utakmicu proteći mirnim tokom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading