DŽEJMS NANELI OMALOVAŽAVAO POLICIJU: Košarkaš Partizana U PAPUČAMA davao iskaz, a drugi detalj je jednako SKANDALOZAN

Autor:

Sport

19.05.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac morao da objasni zašto je i kako udario košarkaša Zvezde Stefana Lazarevića i raskrvario mu glavu.

DŽEJMS NANELI OMALOVAŽAVAO POLICIJU: Košarkaš Partizana U PAPUČAMA davao iskaz, a drugi detalj je jednako SKANDALOZAN

Foto: ST/Vladimir Lukić

Džejms Naneli udario je pesnicom u glavu Stefana Lazarevića u hodniku ispred svlačionica u Areni. Sve se, navodno, odigralo prilikom smene ekipa Crvene zvezde i Partizana na šuterskom treningu. Dok su se igrači mimoilazili, odnosno dok je Amerikanac prolazio pored svlačionice crveno-belih, izašao je Srbin i oni su nešto razgovarali. Navodno, Lazarević je pitao Nanelija zašto ga je davio na prethodnom meču, da bi Amerikanac "odgovorio" pesnicom u glavu. Kada su izašli iz kadra, kao što se na vidi snimku nadzornih kamera Arene, Naneli je verovatno udario Lazarevića i nastao je haos.

 

 

Republika je prva javila da će u toku današnjeg dana će policija saslušati učesnike incidenta, što su, prema evidentnim dokazima i povredama, žrtva Lazarević i njegov krvnik Naneli. Pre toga, Stefan je bio na lekarskim pregledima kako bi se ustanovio tačan stepen povreda, kako zbog neophodne lekarske dokumentacije za dalju istragu, tako i da bi se znalo da li on može da igra večeras (20.30) u trećem meču finalne serije AdmiralBet ABA lige. Tek kada se objedine izjave i medicinska dokumentacija, biće poznato da li će policija po službenoj dužnosti goniti Amerikanca.

Kao da skandal koji je izazvao nije dovoljan, Naneli je povukao novi potez bez trunke poštovanja za rivala, ali i državne organe Srbije! Naime, Amerikanac je u policijsku stanicu došao u papučama, pa se vrlo lako moglo desiti da ga dežurni u PS Novi Beograd vrate. Na njegovu sreću, Naneli je bio spasen nove neprijatnosti, ali mu sigurno nije bilo lako kada je morao da objasni zašto je protivnika udario u lice, pesnicom krvnički, tako da mu je naneo tešku telesnu povredu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Naneli ispred PS Novi Beograd

Ali ni to nije sve od detalja koji su skandalozni. Naneli se prilikom dolaska u policijsku stanicu smejao! S druge strane, pokušao je da se sakrije tako što je na glavu stavio kapuljaču, ali ga je reporter Republike prepoznao i uslikao. Možda baš zbog tog njegovog karakterističnog osmeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Lazarevic zapoceo

19.05.2024 17:29

Na ovom snimku se samo vidi da je Lazarevic zapoceo raspravu. Steta sto se na ovoj kameri ne vidi sve, znalo bi se detaljno sta se sve desilo.

paja patak

19.05.2024 17:48

ciganaki mozak moze sve da istrpi...