VELIKI PROBLEMI ZA ANĆELOTIJA: Trener Reala neće moći da računa na sjajnog vezistu u finalu Lige šampiona!

Autor:

Sport

20.05.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real oslabljen pred okršaj sa Dortmundom,

VELIKI PROBLEMI ZA ANĆELOTIJA: Trener Reala neće moći da računa na sjajnog vezistu u finalu Lige šampiona!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Real Madrida odmeriće snage protiv Borusije Dortmund u okviru finala Lige šampiona na Vembliju 31. maja. Ovo će biti sjajna utakmica, ali Kraljevi se suočavaju sa velikim problemom pred okršaj protiv nemačkog giganta. Naime, Orelijan Čuameni neće moći da se oporavi do tog datuma. Povreda veziste predstavlja ozbiljan udarac za prvaka Španije, a pokušaji da se ubrza oporavak nisu dali željene rezultate.

Foto: www.profimedia.rs

 

Čuameni uložio je napore da se oporavi na vreme za finale, konsultujući različite lekare i čak putujući u SAD radi konsultacija sa američkim specijalistom. Međutim, rok za oporavak od ove vrste povrede je neizvestan, te je sada izvesno da neće moći da nastupi na meču sa Borusijom Dortmund.

Iako je Čuameni na širem spisku za Evropsko prvenstvo 2024, njegovo učešće na šampionatu u Nemačkoj zavisiće od brzine oporavka. Selektor Didije Dešam ima veliki broj fudbalera na raspolaganju, te će odluka o uključivanju Čuamenija u tim zavisiti od daljeg razvoja situacije.

Real Madrid će se suočiti sa izazovom da nadomesti Čuamenijev izostanak u finalu Lige šampiona, dok će francuski tim pratiti njegov oporavak sa nadom da će biti spreman da putuje u Nemačku i pomogne Trikolorima da dođu do trofeja. Ove sezone za Real je nastupio 38 puta, ali se nijednom nije upisao u listu stralaca. Sjajni vezista predstavlja važan šraf za Anećlotija koji ga je u više navrata koristio i na poziciji štopera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading