EKSKLUZIVNO! REPUBLIKA U MILANU: Srbi večeras uz Inter! Pogledajte kakvu su UZAVRELU atmosferu napravili navijači (VIDEO)

Autor:

Sport

19.05.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaju razloga za slavlje.

EKSKLUZIVNO! REPUBLIKA U MILANU: Srbi večeras uz Inter! Pogledajte kakvu su UZAVRELU atmosferu napravili navijači (VIDEO)

Foto: Republika

Fudbaleri Intera danas od 18 časova dočekuju Lacio u Milanu u okviru pretposlednjeg kola Serije A. Derbi "plavih" nema nikakav takmičarski značaj za Neroazure koji su odavno osigurali titulu, kao ni za Lacijale najverovatnije, budući da trenutno imaju +5 u odnosu na Fiorentinu i siguran plasman u Ligu Evrope, dok je elitno takmičenje "odletelo" prošle sedmice kada je Atalanta overila poslednje mesto koje vodi do najvećeg prvenstva Starog kontinenta. Ipak, potreban im je bod kako pred poslednje kolo ne bi strepeli u slučaju da Viola slavi protiv Kaljarija naredne nedelje.

Ovaj duel nema takmičarski značaj, ali istorijski i te kako da ima. Velikih derbija u Italiji ima na pretek, a ovaj večeras je svakako jedan od njih. Iz tog razloga, navijači danas u Milanu prave uzavrelu atmosferu svakako, a Republika je na licu mesta. Kako se najvatrenije pristalice Intera pripremaju za "plavi" derbi protiv Lacija, možete videti na sledećim snimcima.

U Milanu je i klub navijača Intera iz Srbije koji se danas zajedno sa ostalima oprašta od svoje "Đuzepe Meace" za sezonu 2023/24.

Neroazura ima svuda po gradu, pa su tako napravili feštu u metrou gde su glasno pevali svom klubu, kao i na izlasku iz istog gde su prolaznici u čudu i sa osmehom na licu propratili njihovu pojavu.

Razloga za slavlje definitivno imaju, a hoće li se njihovi ljubimci oprostiti od svog stadiona pobedom, ostaje da vidimo ovog popodneva.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading