"POBIĆU VAS KAO PAŠČAD"! Pomahnitali Adem LJAJIĆ PRETIO POLICIJI, pa UHAPŠEN! Bio PIJAN KAO LETVA

Autor:

Sport

18.05.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Novog Pazara izazvao skandal.

"POBIĆU VAS KAO PAŠČAD"! Pomahnitali Adem LJAJIĆ PRETIO POLICIJI, pa UHAPŠEN! Bio PIJAN KAO LETVA

Foto: Tanjug/AP

Adem Ljajić

Dana 18.05.2024. godine oko 05.47 časova recepcioner hotela "Holidej IN" Živković Nenad (1975) pozvao je policiju i prijavio da ga je napao Adem Ljajić.

Fudbaler Novog Pazara je bio smešten u hotelu, a incident se dogodio tako što je ušao u recepciju, uhvatio zaposlenog za kragnu i pretio batinama, piše Blic.

Prilikom obavljanja razgovora sa Ademom Ljajićem isti je odbio da da ličnu kartu na uvid, vređao je i pretio policijskim službenicima, iz kog razloga je doveden u policijsku stanicu.

Za vreme dovođenja pretio je patroli da ih je video i da će ga zapamtiti, a po dolasku u stanicu pretio je rečima "Sve ću vas pobiti kao paščad".

Isti je smešten u hotel sa igračima i rukovodstvom FK Novi Pazar, a policijaska stanica Novi Beograd ima uspostavljen skraćeni pozornički rejon, u vezi obezbeđenja objekta smeštaja ekipe.

Klub iz Raške oblasti danas u plej-autu Superlige Srbije gostuje pančevačkom Železničaru od 16 sati, a njihov najbolji i najpoznatiji fudbaler dan ranije bio je očigledno pijan kao letva.

Adem Ljajić (32) od septembra prošle godine igra u klubu iz rodnog grada - Novom Pazaru. Prethodno je nastupao za brojne evropske klubove, poput Intera, Fjorentine, Rome, Bešiktaša, a ponikao je u redovima beogradskog Partizana.

Bio je svojevremeno standardni član reprezentacije Srbije za koju je na 47 utakmica u svim takmičenjima postigao devet golova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Goran

19.05.2024 16:22

Recepcionara poznajem i znam da je ispravan i posao obavlja u skladu sa propisima