REVIJA GOLČINA IZ SLOBODNJAKA NA FRANKIJU: Remi Napolija i Fjorentine, timu podno Vezuva izmiče Evropa!

Autor:

Sport

17.05.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan duel u Firenci.

REVIJA GOLČINA IZ SLOBODNJAKA NA FRANKIJU: Remi Napolija i Fjorentine, timu podno Vezuva izmiče Evropa!

Foto: www.profimedia.rs

U uvodnom susretu 37. kola Serije A, ekipe Fjorentine i Napolija odigrali su neizvesnu utakmicu koja je završena rezultatom 2:2. Ovaj rezultat označava još jedan korak ka neuspehu za Napoli, koji je počeo sezonu kao branioc titule, ali je sada suočen s izgledima da se ne plasira ni u Ligu šampiona.

Sa samo dva boda manje od tima iz Firence, koji se trenutno nalazi na poziciji koja vodi u Ligu Konferencije, Napoli će morati da se osloni na krajnje rezultate kako bi imao šansu za plasman.

Sezona za Napolitance nije protekla onako kako su očekivali. Tim sa juga Italije nije uspeo da odbrani titulu, a sada se bori da obezbedi čak i učešće u evrokupovima naredne sezone. Sa trenutnim devetim mestom na tabeli, Napoli će morati da se izbori za svaki bod kako bi se domogao pozicije koja vodi u Ligu Konferencije.

Napoli je imao priliku da pobedi na ovoj utakmici, ali je Fjorentina uspela da se izbori za bod. Gol Rahmanija u osmom minutu doneo je prednost Napoliju, ali je Viola uspela da preokrene rezultat golovima Biragija i Enzole pre poluvremena. Ipak, Kvaratshelija je uspeo da izjednači rezultat u 57. minutu, ostavljajući utakmicu otvorenom do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Napoli će morati da se osloni na krajnje rezultate u poslednjem kolu kako bi imao šansu za plasman u Ligu Konferencije. Sa Fjorentinom koja drži prednost, Napolitanci će morati da se bore do samog kraja kako bi ostvarili svoj cilj. Sve je otvoreno do poslednjeg kola, a fanovi će sa nestrpljenjem iščekivati ishod ove uzbudljive trke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading