NAKON INFORMACIJE DA ULAZI U SVET INDUSTRIJE ZA ODRASLE, U DOMU BJANKE I KANJEA SVE SE ORI: Ona se trese od straha samo zbog jednog

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porodičnom domu Kanjea i Bjanke sve se trese od haosa.

NAKON INFORMACIJE DA ULAZI U SVET INDUSTRIJE ZA ODRASLE, U DOMU BJANKE I KANJEA SVE SE ORI: Ona se trese od straha samo zbog jednog

Foto: GAMR/BIGKHROME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest i Bjanka

Poznati reper Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Sensori suočavaju se sa ozbiljnim izazovima u braku, tvrdi stručnjak za veze. Kanje je nedavno najavio planove da se upusti u po*nografsku industriju sa svojom kompanijom Yeezy Porn, što je izazvalo kontroverze i navodno dovelo do besa kod Bjanke. Louela Alderson, stručnjak za veze, upozorava da ovo može biti početak kraja za njihov brak.

Manjak poštovanja i razumevanja
 

Stručnjak za veze je izjavila za "Miror" da ulazak u po*nografsku industriju nije mala odluka, pogotovo za parove sa snažnim vrednostima i stavovima o po*nografiji. Nedostatak uvažavanja Bjankinih osećanja u vezi sa ovom odlukom, kako tvrdi Alderson, pokazuje manjak poštovanja i razumevanja za njihov brak. To može dovesti do značajnih tenzija u njihovom odnosu i biti razlog za ozbiljnu ljutnju i potencijalni kraj njihovog braka.


Postoji zabrinutost da će Kanjeova saradnja sa producentom Mikeom Mozom za novi poslovni poduhvat dodatno pogoršati situaciju. Izvor blizak paru tvrdi da je Bjanka zabrinuta zbog Kanjeovih planova u po*nografskoj industriji i plaši se da će on želeti da ona glumi u filmovima. Nedavno su se pojavile spekulacije da je Kanje počeo da je oblači kao po*nografsku zvezdu, što je dodatno uznemirilo Bjanku, piše "Miror".


Bliži se kraj?

Kanje i Bjanka su se venčali u decembru 2022, samo mesec dana nakon što je on okončao brak sa Kim Kardašijan. Međutim, izvor tvrdi da bi njihov brak mogao biti na ivici raspada. Navodno, Bjanka je spremna da ode, jer je već dobila dovoljno pažnje zbog njega, a njeni prijatelji tvrde da je spremna da krene dalje.

Kako će se situacija dalje razvijati, ostaje da vidimo da li će Kanje i Bjanka uspeti da prevaziđu ove teškoće ili će se njihov brak zaista naći na ivici raspada. Jedno je sigurno - ovo je situacija koja će izazvati veliku pažnju javnosti i ostaviti mnoge u neizvesnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading