ŽENA ME VARA S NJENOM NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: A onda mi je priznala još goru stvar!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

17.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je saznao da ga žena vara, jednom Britancu se život srušio, a onda je saznao da ima i nešto gore od preljube!

ŽENA ME VARA S NJENOM NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: A onda mi je priznala još goru stvar!

Foto: Shutterstock

- Ja imam 47, a moja supruga 44, i u braku smo pet godine. Ona je u krevetu uvek bila veći avanturista od mene i spremna da eksperimentiše. Sa druge strane, ja mnogo više volim regularne intimne odnose... da vodim ljubav u pravom smislu te reči. Za mene je intimnost najvažnija - priča muškarac i nastavlja:

- Međutim, ona često želi da probamo nastrane stvari, da koristimo igračke, da probamo čudne poze. A jednom prilikom je u alkoholisanom stanju predložila da imamo "trojku". Bio sam zaprepašćen njenim predlogom, a ona se kasnije pravdala da se samo šalila. U poslednje vreme sve više vremena provodi sa svojom najboljom drugaricom. Često i prespava kod nje, da bi mogla da pije, a da ne vozi kući.

Foto: Shutterstock

Prošao je kroz pravu agoniju

- Ali, prošlog vikenda je došla kući i odmah se popela na sprat. Nisam mogao da nađem ključeve od kola, i pogledao sam u njenu torbu i tamo sam našao kondome! Ja sam išao na vazektomiju, pa nam ne trebaju. Osećao sam kako mi krv juri u lice. Kada je sišla dole, pitao sam je šta se dešava. Očekivao sam da će mi reći da ima aferu sa muškarcem. Umesto toga je priznala da je imala intimne odnose sa dvoje ljudi - najboljom drugaricom i njenim partnerom! Nisam mogao ni da pretpostavim da je privlače i žene i muškarci. Osećam se kao da sam dva puta prevaren. Posle toga me je molila da joj oprostim, čak je rekla da se ovo ne bi dogodilo da sam ja malo aktivniji u krevetu - zaključio je Englez.

Odgovor terapeuta:

Imate svako pravo da budete besni i povređeni. Žena vas je prevarila i za to je okrivila vas. Ako je već osećala da niste kompatibilni u krevetu, trebala je prvo da razgovara sa vama i da zajedno probate da rešite problem.

Njeno ponašanje je sebično. Razgovarajte sa njom i recite joj kako se osećate. Ako vas zaista voli, potrudiće se da vaš brak funkcioniše drugačuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading