UDALA SE ZA USVOJENOG SINA, PA GA ISPRATILA U DUŠEVNU BOLNIICU: Kada mu je zatražila razvod, on je...

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toliko je plakao da je odlučila da povuče zahtev za razvod, a onda su potražili pomoć u psihijatrijskoj ustanovi.

UDALA SE ZA USVOJENOG SINA, PA GA ISPRATILA U DUŠEVNU BOLNIICU: Kada mu je zatražila razvod, on je...

Foto: Printscreen/Instagram/chizhevskiy.deni_new

Jedan neobičan par iz Kazanja već godinu i po dana privlači pažnju javnosti širom sveta. Učiteljica pevanja, Ajsila Čiževskaja-Mingalim (53), udala se za svog usvojenog sina Danila (22), što je izazvalo burne reakcije u njihovoj porodici i okruženju.

Porodični raskol

Nakon venčanja, Ajsilina porodica okrenula im je leđa, ali to ih nije sprečilo da nastave sa svojim planovima. Međutim, nedavno su usledile ozbiljne svađe koje su dovela njihov brak na ivicu propasti. Danilo je otvorio profil na veb stranici gde je pružao usluge razgovora uz novčanu nadoknadu, što je izazvalo dodatne probleme u njihovom odnosu, jer je takođe želeo da se vrati porocima.


Razvod i pomirenje

Ajsila je podnela zahtev za razvod braka, ali je nakon Danilovih molbi i suza odlučila da povuče zahtev. Ipak, javnost je ostala zainteresovana za dalji tok njihovog odnosa. Nedavno se pojavio snimak ovog neobičnog bračnog para ispred psihijatrijske bolnice, što je dodatno podgrejalo interesovanje medija i javnosti, piše "Lepa i srećna".



Ajsila je izjavila da je "sve rešeno" i da je "sve u redu", ističući da su usponi i padovi sastavni deo života i da je emocionalna nestabilnost deo svakodnevnice svakog bračnog para. Njihov odnos i dalje intrigira javnost, ali Ajsila je istakla da će i dalje biti uz Danila kao podrška, bez obzira na sve izazove sa kojima se suočavaju.

Ovaj neobičan par i dalje ostaje u centru pažnje, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj njihove priče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading