HOROSKOP ZA SUBOTU 18. MAJ! Blizanci - moguća promena pozicije na poslu, Jarečevi - uključite razum!

Autor:

Lifestyle

18.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA SUBOTU 18. MAJ! Blizanci - moguća promena pozicije na poslu, Jarečevi - uključite razum!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, današnji aspekti mogu pred vas postaviti dilemu da, po običaju, sagledavate sve potencijalne ishode poslovne ponude. Blizanci, novi elementi u radnom okruženju iziskuju dodatno prilagođavanje. Moguća promena pozicije i poboljšanje finansija. Lavovi, vaši pregovori su uspešno protekli. Ostavili ste sjajan utisak, pa se možete baviti pravnom stranom poslovnog dogovora. Škorpije, očekuju vas naporni poslovni pregovori. Težina u poslovnoj saradnji može se odraziti i kroz vaš odnos s nadređenima. Vage, promenljivog ste raspoloženja, pa se to može odraziti i na odnos s partnerom. Veče vam donosi romantične trenutke.

Bikovi, moguća je avantura na poslovnom putovanju ili s osobom koju upoznajete preko posla. Jarčevi, ako ste u vezi, u ovom periodu se nalazite pred bitnim odlukama. Uključite razum. Ribe, pravi miljenik zvezda, a to vam na ljubavnom planu može doneti lepe i veoma uzbudljive događaje s partnerom. Rakovi, sve više ste nezadovoljni partnerovim ponašanjem i razmišljate o prekidu veze.

Device, više se odmarajte. Strelčevi, zdravlje vam je solidno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading