OTAC UBICE DANKE ILIĆ IZLAZI NA SLOBODU?! Rade Dragijević bi OVOG DATUMA mogao kući

Autor:

Hronika

20.05.2024

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijsko zadržavanje je bilo određeno i Dejanovom bratu Daliboru Dragijeviću koji je preminuo u policijskoj stanici u Boru.

OTAC UBICE DANKE ILIĆ IZLAZI NA SLOBODU?! Rade Dragijević bi OVOG DATUMA mogao kući

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Radoslavu Dragijeviću (70), ocu Dejana Dragijevića (50) koji je osumnjčen da je zajedno sa kolegom Srđanom Jankovićem (50) ubio Danku Ilić (2) iz Bora, 29. maja ističe dvomesečni pritvor u kome se nalazio zbog krivičnog dela Pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Kako je za "Blic" rečeno iz VJT, za ovo krivično delo ne postoji zakonska mogućnost da se produži pritvor, te se očekuje da će Radoslav Dragijević 29. maja izaći na slobodu.

Sa druge strane, iz tužilaštva nam je rečeno da će oni predložiti i produžetak pritvora za glavnoosumnjičene Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića. 

Podsetimo, a Danka Ilić ubijena je 26.marta ove godine. Za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke, obojica radnici JKP "Vodovod" Bor koji su u pritvoru.

Policijsko zadržavanje je bilo određeno i Dejanovom bratu Daliboru Dragijeviću koji je preminuo u policijskoj stanici u Boru.

Podsetimo, od male Danke Ilić (2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

Svoje iskaze da li su u VJT u Zaječaru  svedoci, taj proces još uvek traje a tela deteta još uvek nema. U međuvremenu, preminuo je od posledica srčanog udara u Policijskoj upravi u Boru , Dalibor Dragijević , brat osumnjičenog za ubistvo koji je bio saučesnik sa ocem Radoslavom u premeštanju tela Danke sa jedne na drugu lokaciju, nakon dva dana  a nakon njega 15. maja preminula je i majka Svetlana Dragijević.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading