"Sme li majka masovnog ubice da bude slobodna"- Ninela Radičević UZRUJANA o majci ubice njenog deteta MILJANI KECMANOVIĆ

Autor:

Hronika

16.05.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto su u javnost procurele informacije sa suđenja Kecmanovićima koje je zatvoreno za javnost, majka Ane Božović potvrđuje da je zastrašujuće ponašanje majke dečaka monstruma i ono što ona izgovara.

"Sme li majka masovnog ubice da bude slobodna"- Ninela Radičević UZRUJANA o majci ubice njenog deteta MILJANI KECMANOVIĆ

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen, Privatna arhiva

Ninela Radičević majka čarobne petakinje Ane Božović koju je Kosta Kecmanović ubio na hodniku škole objavila je danas na Fejsbuku da je istina da je Miljana Kecmanović roditeljima žrtava svog sina rekla da mogu da maštaju kako su njeni tragovi ostali na čauri u zločinu njenog sina. U zločinu koji je odneo devet dečijih i život školskog čuvara i teško ranio petoro dece i nastavnicu.

Republika

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović, facebook

Ninela je zgrožena ponašanjem Kecmanovića i ne prihvatanjem odgovornosti za postupak maloletnog sina

Ninela majku ubice zove divom zbog njenog besprizornog stava da pred žrtvama deteta koje je rodila i koje je postalo najmlađi masovni ubica na svetu hoda uzdignute glave i provocira svojom pojavom, izjavama i neverbalnom komunikacijom.

 - Sa zatvorenog suđenja za javnost, mediji su saznali da je majka monstruma poručila roditeljima žrtava da puste mašti na volju kako je njen DNK zavrčio na čaurama. Ovo je istinita informacija. Nesto razmišljam.. koliko je javnost uopšte bezbedna kada se osoba koja je u stanju da hladnokrvno ovako nešto izjavi, slobodno šeta gradom , a pritom je i majka masovnog ubice koja negira odgovornost? - pita se majka devojčice koju je Kosta upucao u holu škole na njenom prvom dežurstvu sa drugaricom iz razreda, talentovanom Bojanom Asović. 

Radičevićeva poručuje da je ovo tema za razmišljanje poručujući da je i MIljana potencijalna opasnost.

- Razmislite o tome .. By the way, diva je na suđenje došla u tigrastoj haljini-  rekla je nesrećna majka sa gađenjem. 

 

Republika

Foto: Facbook

Anu Božović (12) Kecmanović je ubio na prvom dežurstvu

Pre ovog oglašavanja, majka Ane Božović uvek nasmejane i vedre devojčice koja je svaki prostor oplemenjivala već svojim prisustvom,napisala je da je suđenje zastrašujuće pratiti zbog bezobzirnosti i drskosti optuženih. Objavi je pečat dala postavljanjem fotografije maskirane ćerke.

- Da ne bih javno komentarisala suđenje i svu strahotu koja je tamo izgovorena porodicama žrtava, biram da okačim Aninu sliku- napisala je ona.

Podsetimo, pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje roditeljima maloletnog Koste Kecmanović  kojije prošle godine počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Ubio je devetoro dece, radnika obezbeđenja, i ranio nastavnicu istorije i petoro dece.

Budući da je prvooptuženi otac dečaka Vladimir Kecmanović završio iznošenje odbrane na prethodnim ročištima i ispitivanje od strane tužilaštva i oštećenih, juče je odbranu iznela majka osumnjičenog Miljana Kecmanović, koja je negirala krivicu za nedozvoljeno držanje oružja i municije. 

Ona je, odgovarajući na pitanja tužilaštva i advokata odbrane, završila iznošenje svoje odbrane, rekavši da neće, kao i njen suprug, odgovorati na pitanja punomoćnika porodica oštećenih. Pristala je da pruži odgovore na pitanja roditelja ubijene dece i sestara stradalog čuvara Dragana Vlahovića.

Za sada su pitanja Miljani od oštećenih postavili samo dvoje njih i njeno dalje ispitivanje je za zakazano za 21. maj.

U slučaju "Ribnikar" u toku je i pet parničnih postupaka. Krivični postupak je pokrenulo Više javno tužilaštvo u Beogradu, a parnične postupke pokrenule su oštećene porodice u masovnom ubistvu. Javnost za razliku u krivičnom procesu iz razloga zaštite interesa maloletnih žrtava je isključena, dok su parnični postupci javni. 

Vladimir Kecmanović od početka suđenja negira krivicu za delo za koje se tereti - teško delo protiv opšte sigurnosti. Njemu se to krivično delo stavlja na teret jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio ga da puca, kao i zbog toga što nije adekvatno čuvao oružje u kući.

Miljana Kecmanović, sa druge strane, optužena je za nedozvoljeno držanje oružja i municije, a razlog je taj što se na jednoj čauri, koja je pronađena nakon masakra u školi, nalazio njen DNK trag.

Za oca dečaka tužilaštvo traži 12 godina, a za majku dve i po godine zatvora.

Osim roditelja počinioca zločina optuženi su vlasnik i instruktor streljačkog kluba "Partizan" u kojem je maloletni Kecmanović učio da puca. Tužilaštvo za njih traži kazne od po tri godine zatvora zbog davanja lažnih iskaza tokom istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Gaga

16.05.2024 16:23

U ZATVOR SA NJOM ONA IRITIRA SVOJOM POJAVOM A KAMO ŠTO JE KRIVA.

Odgovori 25 3
coa

16.05.2024 20:06

Zena se sprda a devetoro dece od 11 do 14god starosti i posteni radnik godinu dana leze 2m pod zemljom zbog njenog sina. Totalno sumanuto a da ne spominjem koliko bezosecajno i bezobrazno.

Odgovori 30 4
Majka

17.05.2024 14:05

Suditi joj kao saucesniku u desotostrukom ubistvu, dozivitnu kaznu da svetlost dana ne vidi

Odgovori 14 0
Ime

17.05.2024 14:12

Majka monstruma je pravi pacijent i ima kriminalnu licnost, zato.je opasna.

Odgovori 14 0